Όροι και Προϋποθέσεις

Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις (Ο & Π) διέπουν τη χρήση του ιστότοπου που βρίσκεται στο www.doctornearyou.eu. Ο Ιστότοπος παρέχεται από την DoctorNearYou, παροχή ιατρικών υπηρεσιών.

Αυτός ο Ιστότοπος ανήκει στην εταιρεία (Doctor Near You). Ο όρος Ιστότοπος σημαίνει εφεξής όλους τους ιστότοπους, εφαρμογές, υπηρεσίες, περιεχόμενο, κείμενα, πληροφορίες, φωτογραφίες, οπτικές απεικονίσεις κ.λπ., που περιλαμβάνονται στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (www.doctornearyou.gr)

Ο Ιστότοπος (www.doctornearyou.gr) είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που πωλεί υπηρεσίες Διαδικτύου. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους ακόλουθους όρους, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στον Ιστότοπο συνεπάγεται τη ρητή και άνευ όρων αποδοχή τους.

Σημείωση: Η Πολιτική Απορρήτου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας (www.doctornearyou.gr)

 

Εισαγωγή

Ο Ιστότοπος (www.doctornearyou.gr) είναι ιδιοκτησία της εταιρείας με το όνομά της (Doctor Near You) που εδρεύει στο δήμο Ηρακλείου Κρήτης, Μάχης Κρήτης 10, Τ.Κ. 71303, (ΑΦΜ: 801571400 , ΔΟΥ: Ηράκλειο ). Στο εξής, θα ονομάζεται “Ιστότοπος” για λόγους συντομίας. Η εταιρεία συμμορφώνεται και εφαρμόζει υπεύθυνα τη νομοθεσία για τα Προσωπικά Δεδομένα. Η εταιρεία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά την προστασία του απορρήτου σας. Έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διατηρήσει την ασφάλεια και το απόρρητο των πληροφοριών που αφορούν τους επισκέπτες των υπηρεσιών του Ιστότοπου.

Οι παρακάτω όροι ισχύουν για τη χρήση της Ιστοσελίδας. Η χρήση της Ιστοσελίδας μας συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή, συγκατάθεση, έγκριση και συμφωνία από τον επισκέπτη με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου που ακολουθούμε.

Διαβάστε προσεκτικά την Πολιτική Απορρήτου για να ενημερωθείτε:

 • σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγετε όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπο,
 • πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να επικοινωνηθούν,
 • πώς προστατεύονται αυτές οι πληροφορίες και ποια είναι τα δικαιώματά σας.

Οποιαδήποτε χρήση του Ιστότοπου προϋποθέτει και δηλώνετε ρητά και εγγυάστε ότι έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας και έχετε πλήρη νομική ικανότητα. Οι ανήλικοι απαγορεύεται ρητά να το κάνουν χρησιμοποιώντας τον Ιστότοπο. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τη χρήση της Ιστοσελίδας από χρήστες που δεν διαθέτουν τις παραπάνω ιδιότητες.

Επικοινωνία με την εταιρεία

Λογαριασμός μέλους

Ο Ιστότοπος παρέχει στους χρήστες του υπηρεσίες μελών, με την αποδοχή των όρων χρήσης του δικτύου και την ολοκλήρωση της διαδικασίας εισαγωγής των στοιχείων τους. Μόλις ο επισκέπτης / χρήστης ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής που έχει οριστεί από τον Ιστότοπο, θα λάβει επιβεβαίωση ενός προσωπικού κωδικού πρόσβασης και του ονόματος χρήστη που θα έχει ορίσει. Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που εκτελούνται κάτω από αυτόν τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήστη και γενικά τον λογαριασμό χρήστη τους. Τα Μέλη συμφωνούν να ειδοποιούν αμέσως (τη Doctor Near You) για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε τυχόν ή / και πιθανή παραβίαση της ασφάλειας. Τα μέλη είναι επίσης υπεύθυνα αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την επίσημη απόσυρσή τους από το λογαριασμό στο τέλος κάθε χρήσης (Αποσύνδεση). Η εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν ζημιά ή απώλεια που προκύπτει από την αδυναμία των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν αυτήν τη ρήτρα. Μετά τον λογαριασμό δημιουργίας του, η διαγραφή του δεν είναι δυνατή.

Υπηρεσία έναρξης – διακοπής
Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή / και να διακόπτει προσωρινά ή οριστικά μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του ιστότοπου με ή χωρίς ειδοποίηση προς τους χρήστες / μέλη.

Διάρκεια
Ο χρήστης / μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι η εταιρεία διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψει τη χρήση των κωδικών πρόσβασής του στις υπηρεσίες του ή / και να διαθέσει το περιεχόμενό του σε χρήστες / μέλη που πιστεύουν ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα αυτών όροι χρήσης.

Η Εταιρεία διατηρεί ένα αρχείο με τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των χρηστών που έχουν εγγραφεί στον Ιστότοπο με σκοπό την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ενημερωτικά δελτία). Σε περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί να διαγραφεί από την υπηρεσία μπορεί να κάνει χρήση του σχετικού συνδέσμου διαγραφής που υπάρχει σε κάθε email που αποστέλλεται. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει αδικαιολόγητα οποιονδήποτε παραλήπτη.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία μπορεί να στείλει επικοινωνιακές πληροφορίες μέσω email στους ακόλουθους σκοπούς:

 • Για λόγους ενημέρωσης.
 • Για διαφημιστικούς σκοπούς.
 • Προτάσεις για σχετικά προϊόντα / υπηρεσίες.
 • Να ζητήσετε να συμπληρώσετε ερωτηματολόγια ή να λάβετε γενικά απαντήσεις από επισκέπτες / πελάτες που σχετίζονται με την ικανοποίησή τους από τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης δεν θέλει να λάβει email ή οποιοδήποτε άλλο είδος επικοινωνίας από την εταιρεία, πρέπει να ζητήσει τη διαγραφή του από την υπηρεσία αποστέλλοντας σχετικό αίτημα στο ([email protected])

Φόρμα επικοινωνίας / Βιογραφικό

Η Εταιρεία σας δίνει τη δυνατότητα, εάν επιθυμείτε, μια διερευνητική επαφή μαζί της σχετικά με τα παρεχόμενα προϊόντα / υπηρεσίες μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Συμπλήρωση και υποβολή του. Η φόρμα επικοινωνίας δεν αποτελεί σύμβαση, ούτε η αποδοχή της είναι δεσμευτική για την Εταιρεία.

Το περιεχόμενο της Φόρμας Επικοινωνίας μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση από την Εταιρεία. Σε περίπτωση που μας στείλετε βιογραφικό, σε θέσεις που δημοσιεύονται από την εταιρεία, τα στοιχεία σας, καθώς και τα στοιχεία του βιογραφικού σας, αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων μας με ασφάλεια και μόνο σύμφωνα με την προστασία προσωπικών δεδομένων για 1 έτος, για λόγους πιθανότητας μελλοντική συνεργασία. Το αρχείο προσωπικών δεδομένων τηρείται από την εταιρεία για το απολύτως απαραίτητο χρονικό διάστημα προκειμένου να εξυπηρετήσει τους παραπάνω σκοπούς επεξεργασίας.

Πνευματική ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο στον Ιστότοπο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας ή / και των συμβεβλημένων εταιρειών. Προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Ονόματα, εικόνες, λογότυπα και σήματα που αντιπροσωπεύουν το (όνομα εταιρείας) και τις υπηρεσίες του, αποτελούν αποκλειστικά σήματα και διακριτικά χαρακτηριστικά της Εταιρείας. Προστατεύονται από την ελληνική, ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία για τα εμπορικά σήματα και τη βιομηχανική και πνευματική ιδιοκτησία. Σε κάθε περίπτωση, η εμφάνιση και έκθεση της παρουσίας τους σε αυτόν τον Ιστότοπο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Για τους λόγους αυτούς, κάθε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική απαγορεύεται η αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, λήψη, επεξεργασία, μεταπώληση, δημιουργία έργων παραγωγής ή παραπλάνηση του κοινού. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου της Ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο μετά από προηγούμενη έγγραφη άδεια της Εταιρείας ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου Δικαιούχου των παραπάνω δικαιωμάτων.

Ευθύνη χρήστη

Ο επισκέπτης που κάνει χρήση των σελίδων της εταιρείας “DoctorNearYou” αποδέχεται ότι θα χρησιμοποιήσει τον Ιστότοπο σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας και καλών τρόπων.

Δηλαδή, δεν θα το χρησιμοποιήσει για τη δημιουργία ή / και τη μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου που:

 • είναι ψευδές, ανακριβές ή παραπλανητικό, παράνομο, επιβλαβές, άσεμνο, δυσφημιστικό, απειλητικό ή εκβιαστικό.
 • αποτελεί παραβίαση της ιδιωτικής ζωής κάποιου άλλου.
 • μπορεί να προκαλέσει βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
 • υπονοεί ή σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την παιδική πορνογραφία.
 • επιτυγχάνει εναντίον κοινωνικών μειονοτήτων, πληθυσμιακών ομάδων και φυλετικών ομάδων χαρακτηριστικά.
 • δεν έχει δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τη συμβατική ή διοικητική σχέση. (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιόκτητες και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή γνωστοποιήθηκαν ως μέρος της απασχόλησης ή καλύπτονται από συμφωνίες εμπιστευτικότητας)
 • παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα βιομηχανικής ή πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • περιέχει ιούς λογισμικού ή, παραβιάζει σκόπιμα ή ακούσια την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τις διατάξεις της.
 • μπορεί να παρενοχλήσει τρίτους με οποιονδήποτε τρόπο.
 • χρησιμοποιείται για τη συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Ο επισκέπτης που χρησιμοποιεί τις σελίδες του (www.doctornearyou.gr) αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στην Εταιρεία από κακή χρήση ή ακατάλληλη χρήση των σχετικών υπηρεσιών. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε χρήση από τα ενδεικτικά των ανωτέρω, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία και τις σχετικές διατάξεις.

Ο Ιστότοπος σας παρέχεται «ως έχει».

Η χρήση του, εν όλω ή εν μέρει, από εσάς γίνεται με δική σας ευθύνη. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για την ορθότητα, εγκυρότητα, πληρότητα, ακρίβεια ή χρησιμότητα της Ιστοσελίδας. Κανένα δεν παρέχει καμία εγγύηση σχετικά με την καταλληλότητά του (τεχνική ή άλλη) για οποιονδήποτε σκοπό. Η Εταιρεία δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιεσδήποτε θετικές ή αρνητικές ζημιές που ενδέχεται να υποστείτε Εσείς ή τρίτα μέρη, άμεσα ή έμμεσα, από τη χρήση της Ιστοσελίδας. Ειδικά όταν πρόκειται για ζημιά στον υπολογιστή ή άλλα συστήματα, απώλεια δεδομένων, δυσλειτουργίες με οποιοδήποτε λογισμικό ή υλικό που έχει ήδη εγκατασταθεί κ.λπ.

Σύνδεσμοι από άλλους ιστότοπους

Η Εταιρεία δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, τα δεδομένα της πολιτικής απορρήτου, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστοσελίδων και σελίδων που παραπέμπουν μέσω «συνδέσμων», υπερσυνδέσεων ή διαφημιστικών banner στον ιστότοπο της εταιρείας. Επομένως, για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την επίσκεψη / χρήση του, ο χρήστης πρέπει να μεταβεί απευθείας στους αντίστοιχους ιστότοπους και σελίδες, οι οποίοι είναι πλήρως υπεύθυνοι για την παροχή των υπηρεσιών τους. Σε καμία περίπτωση η Εταιρεία δεν πρέπει να θεωρείται ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων και των σελίδων που παραπέμπουν μέσω «συνδέσμων», υπερσυνδέσεων ή διαφημιστικών banner στον ιστότοπο της εταιρείας ή που συνδέονται με αυτούς με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Ο Ιστότοπος παρέχει στους επισκέπτες / χρήστες του τη δυνατότητα να αγοράζουν προϊόντα μέσω εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου σύμφωνα με τους συγκεκριμένους όρους που ορίζει και διασφαλίζοντας την προστασία των προσωπικών πληροφοριών, που παρέχουν σχετικά με τη χρήση αυτών των υπηρεσιών. Η πρόσβαση στις σελίδες / υπηρεσίες της Εταιρείας δεν συνεπάγεται κανένα επιπλέον κόστος για την τρέχουσα κατάσταση τιμολογίου για γενική πρόσβαση στο Διαδίκτυο, όπως καθορίζεται από τους αρμόδιους παρόχους (ISP) και καταβάλλεται μόνο σε αυτούς.

Διαδικασία εκπαίδευσης αγοράς – αρχείο αγοράς

Η αγορά προϊόντων μέσω των εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου της Εταιρείας απαιτεί είτε τη δημιουργία λογαριασμού μέλους πελάτη είτε η αγορά ολοκληρώνεται με τη σύνδεση “Επισκέπτης”. Η Εταιρεία αποστέλλει αυτοματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης / πληροφοριών κ.λπ. στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται από τον χρήστη κατά την εγγραφή ως πελάτη-μέλος ή κατά την εγγραφή ως επισκέπτης. Οι παραγγελίες και οι παραγγελίες του χρήστη αρχειοθετούνται από την εταιρεία και διατηρούνται στο αρχείο της για όσο διάστημα απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία για τη λογιστική τήρηση και τα δεδομένα των εμπόρων (Κ.Β.Σ. – Π.Δ. 186/1992).

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ο χρήστης έχει το δικαίωμα να αποσυρθεί από την αγορά προϊόντων μέσω Ιστοσελίδας με δήλωση προς την Εταιρεία Μάχης Κρήτης 10,71303 , Ηράκλειο Κρήτης, εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων από αυτόν.

Τιμές – ΦΠΑ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση πελάτη. Οι τιμές των προϊόντων ενσωματώνουν τον τρέχοντα ΦΠΑ. που τους επιβαρύνει.

Άλλοι όροι

• Οι παραπάνω όροι χρήσης, καθώς και κάθε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες.

• Οποιαδήποτε διάταξη των παραπάνω όρων γίνεται αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτόματα να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς να επηρεάζεται με κανέναν τρόπο η εγκυρότητα των άλλων όρων. Αυτό αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ αυτής (επωνυμία εταιρείας) και των επισκεπτών της και δεσμεύει μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση αυτών των όρων δεν θα ληφθεί υπόψη δεν θα αποτελεί μέρος αυτής της συμφωνίας εάν δεν έχει γίνει γραπτώς και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτήν.

• Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει αυτούς τους όρους, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις εμπορικές της συνήθειες. Τοπικά υπεύθυνος για οποιαδήποτε Υπάρχει διαφορά μεταξύ των δικαστηρίων Ηρακλείου.

Στοιχεία επικοινωνίας για προστασία προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα με τις διατάξεις των 13 επ. Από τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 679/2016 / ΕΕ, έχετε δικαίωμα πληροφοριών, δικαίωμα πρόσβασης, δικαίωμα διόρθωσης, δικαίωμα διαγραφής, δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, δικαίωμα φορητότητας δεδομένων, δικαίωμα αντίρρησης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων αντιτίθενται στην αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων και κατάρτιση προφίλ. Καθώς και το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Πολιτική απορρήτου της Αρχής.

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας ή εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

Email: [email protected]

Τηλέφωνο: +30 281 600 4747

Τροποποιήσεις στους όρους

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να τροποποιήσει τους ισχύοντες όρους ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση προς τους χρήστες / μέλη. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές θα τεθούν σε ισχύ αμέσως, από την ανάρτησή τους στον Ιστότοπο. Οποιαδήποτε χρήση του Ένας ιστότοπος μετά από μια τέτοια αλλαγή ή τροποποίηση θα θεωρείται ότι είναι αποδεκτός από αυτόν ο χρήστης / μέλος αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών.

Όλες οι πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στον Ιστότοπο προορίζονται να χρησιμοποιηθούν μόνο για εκπαιδευτικούς ή ενημερωτικούς σκοπούς. Οι ειδοποιήσεις και τα προϊόντα δεν προορίζονται για τη διάγνωση, τη θεραπεία, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε κατάστασης ή ασθένειας για την οποία σε κάθε περίπτωση, πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη φύση ή τη συνιστώμενη χρήση των προϊόντων, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected].

Αποδοχή Όρων

Προχωρώντας στη χρήση του Ιστότοπου, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους, στην τρέχουσα μορφή τους και καθώς ενδέχεται να τροποποιούνται από την DoctorNearYou κατά καιρούς. Εάν δεν αποδέχεστε αυτούς τους όρους, πρέπει να διακόψετε αμέσως τη χρήση της Ιστοσελίδας σας.

Ενδέχεται να αναθεωρήσουμε αυτούς τους όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή τροποποιώντας αυτήν τη σελίδα. Παρακαλούμε ελέγξτε αυτή τη σελίδα κατά καιρούς για να λαμβάνετε υπόψη σας τυχόν αλλαγές που κάναμε, καθώς είναι δεσμευτικές για εσάς. Ωστόσο, σημειώστε ότι οποιοδήποτε από τα περιεχόμενα στον Ιστότοπο ενδέχεται να είναι ξεπερασμένο οποιαδήποτε στιγμή και δεν έχουμε καμία υποχρέωση να το ενημερώσουμε. Δεν εγγυόμαστε ότι ο Ιστότοπος ή οποιοδήποτε περιεχόμενο σε αυτόν, θα είναι απαλλαγμένος από λάθη ή παραλείψεις.

Πνευματική ιδιοκτησία

Ολόκληρο το περιεχόμενο αυτής της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά κειμένων, γραφικών, φωτογραφιών, ήχων, διαγραμμάτων, εικονογραφήσεων, έργων τέχνης, μουσικής, βίντεο και κωδικού υπολογιστή, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του DoctorNearYou, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά και διέπεται από εθνικό, ευρωπαϊκό δίκαιο και διεθνές δίκαιο πνευματικών δικαιωμάτων. Τα λογότυπα, τα ονόματα, οι επωνυμίες, τα σήματα και τα εμπορικά σήματα (για προϊόντα και υπηρεσίες) που εμφανίζονται στον Ιστότοπο, ανήκουν στην DoctorNearYou και προστατεύονται από την ισχύουσα νομοθεσία για τη βιομηχανική και πνευματική ιδιοκτησία. Άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στον Ιστότοπο και φέρουν σήματα τρίτων αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και επομένως αυτά τα τρίτα μέρη φέρουν την αντίστοιχη ευθύνη.

Συμφωνία άδειας

Η DoctorNearYou ενθαρρύνει την ιδιωτική χρήση του Περιεχομένου της Ιστοσελίδας για προσωπική και εταιρική πρόσβαση σε πληροφορίες και τη χρήση για εκπαιδευτικούς ή ερευνητικούς σκοπούς. Απαγορεύεται αυστηρά η αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μετάδοση ή διανομή οποιουδήποτε μέρους του Περιεχομένου της Ιστοσελίδας για εμπορικούς σκοπούς ή οποιαδήποτε άλλη χρήση που δεν καλύπτεται στην παραπάνω παράγραφο. Απαγορεύεται αυστηρά η αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μετάδοση ή διανομή καταχωρημένων εμπορικών σημάτων και εμπορικών σημάτων συνεργαζόμενων οργανισμών που εμφανίζονται στον Ιστότοπο.

Αποποίηση ευθυνών και περιορισμοί ευθύνης στο Διαδίκτυο

Η DoctorNearYou λαμβάνει κάθε απαραίτητο βήμα για να διασφαλίσει ότι όλο το Περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται στον Ιστότοπο χαρακτηρίζονται από ακρίβεια, σαφήνεια, πληρότητα, επικαιρότητα και διαθεσιμότητα. Το περιεχόμενο του Ιστότοπου είναι «ως έχει» και η DoctorNearYou δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, ως προς την πληρότητα, ορθότητα, επικαιρότητα, εμπορικότητα, μη παραβίαση ή καταλληλότητα αυτού του περιεχομένου για οποιαδήποτε χρήση, εφαρμογή ή σκοπό. Σε καμία περίπτωση, η DoctorNearYou δεν εγγυάται και ως εκ τούτου δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη, συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας, για κάθε είδους ζημία που προκλήθηκε στον Χρήστη από τη χρήση της Ιστοσελίδας, την οποία ο Χρήστης κάνει μόνος του/της με πρωτοβουλία και εν γνώσει αυτών των όρων. Επιπλέον, η DoctorNearYou δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν αποκατάσταση ζημιών (θετική ζημιά ή απώλεια) για Χρήστες της Ιστοσελίδας μας ή τρίτους για λόγους που σχετίζονται με τη διαθεσιμότητα, τη χρήση της Ιστοσελίδας, τυχόν αδυναμία παροχής πληροφοριών ή οποιασδήποτε μη εξουσιοδοτημένες παρεμβάσεις τρίτων σε πληροφορίες διαθέσιμες μέσω του Ιστότοπου. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή λειτουργία του δικτύου, αλλά σε καμία περίπτωση η DoctorNearYou δεν εγγυάται ότι η λειτουργία της Ιστοσελίδας ή των διακομιστών θα είναι αδιάλειπτη ή χωρίς σφάλματα, χωρίς ιούς και κακόβουλο λογισμικό τρίτων, είτε αυτό αφορά τον ιστότοπο DoctorNearYou ή οποιονδήποτε τρίτο ιστότοπο ή διακομιστή μέσω του οποίου μεταδίδεται το Περιεχόμενο. Η DoctorNearYou διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί το Περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας, καθώς και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε κρίνει απαραίτητο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, μέσω μιας απλής ανακοίνωσης στον Ιστότοπο.

Με τη μετάδοση ή τη μεταφόρτωση οποιουδήποτε περιεχομένου στον Ιστότοπο, ο Χρήστης παρέχει στην DoctorNearYou ένα μόνιμο, απεριόριστο, αμετάκλητο, ελλιπές, καθολικό δικαίωμα: στη χρήση, αναπαραγωγή, προσαρμογή, παρουσίαση, μετάδοση, διανομή και δημιουργία παράγωγων έργων του περιεχομένου. να δημιουργήσει, να προσφέρει προς πώληση, να πουλήσει, να μισθώσει ή με άλλο τρόπο να διανείμει τέτοιο περιεχόμενο · και να εκτελέσετε οποιαδήποτε μέθοδο ενσωματώνοντας το περιεχόμενο (συμπεριλαμβανομένης της περαιτέρω εκχώρησης οποιουδήποτε από τα παραπάνω). Επιπλέον, ο Χρήστης αναγνωρίζει και εγγυάται στην DoctorNearYou ότι έχει το δικαίωμα, τον τίτλο και/ή την εξουσία να παραχωρήσει ένα τέτοιο δικαίωμα στην DoctorNearYou, ο οποίος μπορεί να επιλέξει να μην δημοσιεύσει το περιεχόμενο που μεταδίδει ή ανεβάζει ο Χρήστης. Εάν η DoctorNearYou επιλέξει να δημοσιεύσει το περιεχόμενο που μεταδίδει ή ανεβάζει ο Χρήστης, μπορεί επίσης να επιλέξει να αποσύρει τις δημοσιευμένες πληροφορίες για οποιονδήποτε λόγο και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, κατά την κρίση της DoctorNearYou. Η DoctorNearYou μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που συλλέγει ή/και λαμβάνει για να αποφύγει παράνομες δραστηριότητες ή δραστηριότητες που απειλούν το δίκτυό της ή θέτουν σε κίνδυνο την παροχή της Ιστοσελίδας.

Cookies

Τα cookie είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες, τα οποία αποστέλλονται από τον ιστότοπο DoctorNearYou και μεταφορτώνονται στον προσωπικό υπολογιστή ή την έξυπνη συσκευή του Χρήστη. Αυτά τα αρχεία ενδέχεται να περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τον τύπο του προγράμματος περιήγησης ιστού που χρησιμοποιεί κάθε χρήστη, τον τύπο του υπολογιστή, του λειτουργικού συστήματος, του παρόχου Διαδικτύου και άλλες τεχνικές πληροφορίες. Τα cookie δεν βλάπτουν τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή του Χρήστη, ούτε τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε αυτά και δεν επεμβαίνουν με κανέναν τρόπο σε έγγραφα ή αρχεία που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή όταν ο Χρήστης επισκέπτεται τον Ιστότοπο. Η χρήση cookies δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα του Χρήστη, αλλά μπορεί να οδηγήσει στην ταυτοποίηση του υπολογιστή του.

Ο Ιστότοπος μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για τους ακόλουθους σκοπούς:

• Google Analytics – Για τη διεξαγωγή ερευνών για στατιστικούς σκοπούς ή/και για τη βελτίωση του Περιεχομένου και των υπηρεσιών του Ιστότοπου ή/και για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητάς του.

• Κοινωνική δικτύωση – Τα cookie τοποθετούνται από παρόχους ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να επιτρέπουν στον επισκέπτη να μοιράζεται εύκολα το Περιεχόμενο του Ιστότοπου μέσω αυτών των ιστότοπων.

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού αποδέχονται τη χρήση cookie από προεπιλογή, αλλά είναι πιθανό ο Χρήστης να ρυθμίσει το πρόγραμμα περιήγησής του να απορρίπτει τη λήψη ή να αποδέχεται επιλεκτικά ορισμένα cookie. Εάν ο Χρήστης απενεργοποιήσει τη λήψη cookie, ορισμένες δυνατότητες που παρέχονται από τον Ιστότοπο ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες, ενώ ορισμένες σελίδες ενδέχεται να μην εμφανίζονται σωστά.

Υπερσύνδεσμοι/σύνδεσμοι/διαφημίσεις

Η δημιουργία υπερσύνδεσμου προς τις ιστοσελίδες του Ιστότοπου επιτρέπεται εφόσον δεν χρησιμοποιείται για παραπλάνηση του καταναλωτή ή πρόκληση βλάβης στην εικόνα της Doctor Near You και υπό την προϋπόθεση ότι δεν παρουσιάζει το περιεχόμενο του Ιστότοπου ως μέρος άλλης ιστοσελίδας (όπως τεχνικές πλαισίωσης). Επιπλέον, η χρήση λογότυπων της Doctor Near You, όπως αναρτώνται στον Ιστότοπο δεν επιτρέπεται για τη δημιουργία υπερσύνδεσμου σε αυτόν τον Ιστότοπο χωρίς ρητή και γραπτή άδεια της Doctor Near You. Ο Ιστότοπος μπορεί να περιέχει διαφημίσεις καθώς και άλλο υλικό με διαφημιστικό περιεχόμενο, σκοπό και χαρακτήρα. Στην περίπτωση διαφημίσεων τρίτων, η Doctor Near You δεν ελέγχει το περιεχόμενο αυτών των διαφημίσεων και ως εκ τούτου δεν ευθύνεται έναντι των Χρηστών για το περιεχόμενο αυτών των διαφημίσεων σε σχέση με οποιεσδήποτε παράνομες πράξεις ή παραλείψεις, ανακρίβειες ή αδυναμία συμμόρφωσης με τους νόμους και τους κανονισμούς οποιασδήποτε χώρας ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με το περιεχόμενο αυτών των διαφημίσεων. Αυτή η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά σε διαφημιζόμενους, χορηγούς και/ή δημιουργούς του διαφημιστικού υλικού που εμφανίζεται.

Ο Ιστότοπος παρέχει πρόσβαση σε ιστότοπους τρίτων με κατάλληλους συνδέσμους. Αυτοί οι σύνδεσμοι προορίζονται αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των χρηστών του ιστότοπου και οι ιστότοποι στους οποίους αναφέρονται υπόκεινται στους αντίστοιχους όρους χρήσης αυτών των ιστότοπων. Η ύπαρξη των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων ιστότοπων από την Doctor Near You MD, η οποία δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους ούτε για τις πρακτικές απορρήτου ή την ακρίβεια των υλικών σε αυτές. Η Doctor Near You δεν έχει κανέναν έλεγχο στις ιστοσελίδες που ανήκουν σε τρίτα μέρη ή το περιεχόμενό τους, στις οποίες έχετε πρόσβαση ή διατίθενται μέσω αυτής της Ιστοσελίδας και ως εκ τούτου η Doctor Near You δεν υποστηρίζει, χρηματοδοτεί, συμβουλεύει ή με άλλο τρόπο αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για αυτές τις ιστοσελίδες ή το περιεχόμενό τους . Εάν ο Χρήστης αποφασίσει να χρησιμοποιήσει οποιονδήποτε από τους ιστότοπους τρίτων μέσω των συνδέσμων του Ιστότοπου, κατανοεί ότι το κάνει με δική του ευθύνη.

Πολιτική απορρήτου

Δεσμευόμαστε να διατηρούμε το απόρρητο και την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και να τα διαχειριζόμαστε με ανοιχτό και διαφανή τρόπο. Για όλες τις διατάξεις σχετικά με την προστασία δεδομένων, ανατρέξτε στη ξεχωριστή σελίδα Πολιτικής απορρήτου.

Πολιτική Ακύρωσης Ραντεβού

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική ακυρώσεων ραντεβού, ανατρέξτε στη ξεχωριστή σελίδα Πολιτική Ακύρωσης Ραντεβού

Εκτιμούμε τα σχόλιά σας και αν δεν ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες σας, ενημερώστε μας ώστε να προσπαθήσουμε να βρούμε έναν τρόπο αντιμετώπισης αυτού. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή παράπονα σχετικά με τον Ιστότοπο ή αυτούς τους όρους, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση [email protected]