• Χάρτης και πρόσβαση

Ρουσβελτ Φραγκλινου 6, Λαρισα

41222, Νομός Λάρισας

  • Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλαμάτα.

Αποφοίτησα από το Ιατρικό τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2002.

Μετά από γενική ιατρική εκπαίδευση ενός έτους στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας έλαβα το 2004 την εξειδίκευση της Αεροπορικής Ιατρικής ως Ιπτάμενος Ιατρός Αεροπορικής Ιατρικής.

Το 2006 εκπαιδεύτηκα στο San Antonio του Texas στην Αεροδιαστημική Ιατρική και στη Διερεύνηση Αεροπορικών Ατυχημάτων και διαθέτω εκτεταμένη εμπειρία στη διερεύνηση του ανθρώπινου παράγοντα σε αεροπορικά ατυχήματα.

Ειδικεύθηκα στην Ψυχιατρική στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου συμμετείχα, εκτός από το κλινικό, στο διδακτικό και στο ερευνητικό έργο της Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής, με συμμετοχή σε ερευνητικές εργασίες πάνω σε θέματα ψυχιατρικής και ψυχοσωματικής ιατρικής.

Έχω εργαστεί ως ειδικός ψυχίατρος στην Ψυχιατρική κλινική του 404 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου και στην Ψυχιατρική κλινική του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ειδικών Νοσημάτων.

Εκπαιδεύτηκα στη Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία (ΓΑΨ) στη Θεσσαλονίκη και είμαι πιστοποιημένος ψυχοθεραπευτής, εκπαιδευτής και επόπτης ΓΑΨ.

Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Εταιρίας Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας (ΠΕΓΑΨ).

Είμαι εκπρόσωπος της Ελλάδας στην International Cognitive Analytic Therapy Association (ICATA).

Έχω τη θέση του Γραμματέα της ICATA και είμαι μέλος της Επιτροπής Εκπαίδευσης της Εταιρίας.

  • Πρόγραμμα και επικοινωνία

Ωράριο Επικοινωνίας

Από 9:00 έως 17:00

Επικοινωνία

  • Τιμές

  • Απλή επίσκεψη 75€