• Χάρτης και πρόσβαση

Ηλίου 29, Αθήνα

10438, Νομός Αττικής

  • Βιογραφικό

Ο Ιωάννης Αρβανιτάκης διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Αθήνα, στην περιοχή του Μεταξουργείου από το 2021, και ως εξειδικευμένος Ψυχολόγος – Κοινωνιολόγος, διαθέτει πλούσιο εκπαιδευτικό και επαγγελματικό υπόβαθρο.
 

Έχοντας αποφοιτήσει από το Université de Strasbourg – Scientific College of Greece στην Ψυχολογία και από το Πάντειο Πανεπιστήμιο στην Κοινωνιολογία, διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από την Περιφέρεια Αττικής. Συνέχισε δε την ακαδημαϊκή του εκπαίδευση στο  Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων», που προσφέρεται από τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ε.Α.Π. και το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
 

Με συνεχή αναβάθμιση και εξειδίκευση, επεκτείνει την εκπαίδευσή του στη Συστημική – Οικογενειακή Θεραπεία, τη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία (CBT),  τη Γνωσιακή Συμπεριφορική Υπνοθεραπεία και τη Θεραπεία Εστιασμένη στη Συμπόνια (Compassion Focused Therapy - CFT). Επίσης, είναι πιστοποιημένος στη χορήγηση και ερμηνεία του τεστ αξιολόγησης ψυχοπαθολογίας MMPI®-2 και του τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού Ariston Candidates.
 

Το βιογραφικό του περιλαμβάνει και επιπλέον εκπαιδευτική δράση σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως ο σχεδιασμός και ο συντονισμός ψυχοεκπαιδευτικών ομάδων, η κλινική συμβουλευτική ψυχικής υγείας, η συμβουλευτική ζεύγους/οικογένειας, ο επαγγελματικός προσανατολισμός, η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών και εφήβων, η διαχείριση χωρισμού – διαζυγίου γονέων, η παιδαγωγική, η ψυχοδιαιτολογική προσέγγιση της παιδικής παχυσαρκίας, το Mindfulness και πολλά άλλα.

  • Πρόγραμμα και επικοινωνία

Ωράριο Επικοινωνίας

Από 10:00 έως 21:00

Επικοινωνία

  • Τιμές

  • Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων 40€
  • Yπνοθεραπεία 55€
  • Διακοπή καπνίσματος 60€