• Χάρτης και πρόσβαση

Δημαρχείου 8, Αιγάλεω

12242, Νομός Αττικής

  • Βιογραφικό

Ονομάζομαι Ελευθερία Κανάκη, είμαι ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και αποφοίτησα το 2014 από το τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Το 2019 ξεκίνησα την ειδίκευση μου στο τετραετές πρόγραμμα του «Λόγω Ψυχής», την οποία και ολοκλήρωσα, στο συνθετικό μοντέλο Συστημικής Ψυχοθεραπείας SANE, που εμπλουτίζει τη συστημική προσέγγιση στην ψυχική υγεία με τη θεωρία του συναισθηματικού δεσμού, την αφηγηματική ψυχολογία και τα ευρήματα από τις νευροεπιστήμες και βρίσκει εφαρμογή στην ψυχοθεραπευτική δουλειά με άτομα, οικογένειες και ομάδες.

Έχω εκπαιδευτεί και κατέχω δίπλωμα Συστημικής συμβουλευτικής από το Κέντρο ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής «Περί Ψυχής».

Επιπλέον, το 2015 εξειδικεύτηκα στην Ειδική Αγωγή με ετήσιο σεμινάριο στο Κέντρο Ψυχοφυσιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω παρακολουθήσει ετήσια επιστημονικά εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ψυχική Υγεία παιδιών και εφήβων στο Γενικό ΝοσοκομείοΠαίδων «Π & Αγλαία Κυριακού» και στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής Σισμανόγλειο - Αμαλία Φλέμιγκ (Τμήμα Ψυχιατρικής Παιδιών και Εφήβων) αλλά και ενηλίκων στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής Σισμανόγλειο - Αμαλία Φλέμιγκ.

Το 2016 άρχισα να δουλεύω σε Κέντρα Ειδικής Αγωγής, στην αξιολόγηση και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών αλλά και στην ψυχοεκπαίδευση παιδιών με αναπτυξιακές διαταραχές (Διαταραχές αυτιστικού φάσματος, ΔΕΠ-Υ), γι’ αυτό και έχω παρακολουθήσει σχετικά σεμινάρια. Τέλος, απο το 2022 διατηρώ το δικό μου γραφείο στο οποίο δουλεύω συμβουλευτικά και ψυχοθεραπευτικά με ενήλικες/γονείς αλλά και εφήβους παρέχοντας συναισθηματική και ψυχολογική υποστήριξη. Τα τελευταία 5 χρόνια λαμβάνω ατομική εποπτεία με σταθερή συχνότητα. 

  • Πρόγραμμα και επικοινωνία

Ωράριο Επικοινωνίας

Από 9:00 έως 21:00

Επικοινωνία

  • Τιμές

  • Απλή επίσκεψη 50€
  • Τηλεδιάσκεψη 50€