• Χάρτης και πρόσβαση

Αλ. Παπαναστασίου 02, Θεσσαλονίκη

54369, Νομός Θεσσαλονίκης

  • Βιογραφικό

Ο Άγγελος Παπαλούδης είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής και διατηρεί το ιδιωτικό του γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος του τμήματος ψυχολογίας του Coventry University. Έχει μετεκπαιδευτεί στο University College LondonInstitute of Education στο πεδίο της Αναπτυξιακής και Εκπαιδευτικής ψυχολογίας (MSc in Developmental and Educational Psychology). Ακόμη, έχει εξειδικευτεί στην Κοινωνική Ψυχολογία των Συγκρούσεων σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.  Το 2020 ξεκίνησε να παρακολουθεί εκπαίδευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Συστημικής Θεραπείας Θεσσαλονίκης (πρόγραμμα πιστοποιημένο από την Ευρωπαική Εταιρεία Οικογενειακής Θεραπείες (EFTA-TIC) και από την Ευρωπαική Εταιρεία Ψυχοθεραπείας (EAPTI, ΕΕΨΕ)). Την τρέχουσα περίοδο είναι υποψήφιος διδάκτωρ της Ιατρικής Α.Π.Θ. στο τμήμα της Ά Ψυχιατρικής Κλινικής.

Ολοκλήρωσε την πρακτική του άσκηση στο Centre for Autism and Related Disorders (συνεργασία με το Coventry University), παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη σε οικογένειες παιδιών που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού εφαρμόζοντας τις αρχές της Εφαρμοσμένης Ανάλυσης Συμπεριφοράς. Ακόμη, έχει συνεργαστεί με το Ινστιτούτο Αναπτυξιακής Αποκατάστασης παρέχοντας  υποστήριξη σε παιδιά και άτομα με αναπτυξιακές και ψυχολογικές παθήσεις. Συνεργάστηκε σε διάφορα ερευνητικά προγράμματα (Centre for Health and Life SciencesCoventry, Sleep Education and Research Laboratory (SERL) που κύριο στόχο είχαν την μελέτη της ψυχικής υγείας των οικογενειών με άτομα που αντιμετωπίζουν κάποια χρόνια ασθένεια ή την δημιουργία παρεμβατικών προγραμμάτων για την ψυχο-κοινωνική υποστήριξη των ατόμων. Σήμερα, εργάζεται στη Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας του Γ.Ν.Θ. ΄΄Γ.Γεννηματάς΄΄ παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε άτομα και οικογένειες.

Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου (αρ. αδείας 1522/2019 εκδοθείσα από την Νομαρχεία της Καβάλας).  Είναι τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ – αρ. μέλους 1522) & του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (BPS - αρ. μέλους 425236).

  • Πρόγραμμα και επικοινωνία

Ωράριο Επικοινωνίας

Από 9:00 έως 21:00

Επικοινωνία

  • Τιμές