• Χάρτης και πρόσβαση

Κόσμων 6, Ηράκλειο

712 01, Νομός Ηρακλείου

  • Βιογραφικό

Η διατροφολόγος – διαιτολόγος  Φίλιππα Μαρίλια είναι απόφοιτη του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας στην Κρήτη( BSc in Nutrition and Dietetics),πραγματοποίησε την εξάμηνη πρακτική της άσκηση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου στα πλαίσια της οποίας ,εκπαιδεύτηκε σαν διαιτολογος στην παρακολουθηση ασθενων σε κλινικό περιβαλλον ,στη συνταξη διαιτολογιων για κλινικες και φυσιολογικες καταστάσεις  καθώς και στα συστήματα παραλαβής και διανομής τροφίμων . Συμμετείχε σε τακτικά εξωτερικά ιατρεία θρέψης  (γαστρεντερολογική κλινική)καθώς και στα εξωτερικά ιατρεία νεφρού.

Μένει στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η πτυχιακή της εργασία είχε θέμα ‘’Πολύδυμες κυήσεις- Διατροφικές ανάγκες της μητέρας κατα την κύηση και την γαλουχία’’και βαθμολογήθηκε με άριστα (βαθμός 9).

 

Έχει λάβει μέρος στην έρευνα COSI που διεξηχθη υπό την εποπτεία του παγκοσμιου οργανισμού υγειας (Π.Ο.Υ), πραγματοποιώντας μετρήσεις σε μαθητές δημοτικών σχολέιων του νομού.

Επίσης είχε πάρει μέρος στην μελέτη επιπολασμού πρωτεινο-ενεργειακής απώλειας σε ΤΣΧΝΝ (ΤΕΙ Κρητης σε συνεργασία με  το Πα.Γ.Ν.Η)’’Σχέση του μαγνησίου ορού (sMg) με το μήκος των τελομερών(ΜΤ) σε αιμοκαθαιρόμενους (ΑΜΚ) ασθενείς ‘’ η οποία παρουσιάστηκε στο 20ο Πανελλήνιο συνέδριο Νεφρολογίας 2018.

Είναι  ενεργό μέλος  της Ένωσης Δαιτολόγων Διατροφολογων Ελλάδος( ΕΔΔΕ) και έχει συμμετάσχει σε εθελοντικές δράσεις ενημέρωσης μαθητών σε σχολεία και δημους.

  • Πρόγραμμα και επικοινωνία

Ωράριο Επικοινωνίας

Από 9:00 έως 21:00

Επικοινωνία

  • Τιμές

  • Φωτογραφίες