Πολιτική απορρήτου

Ο Ιστότοπος συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των ατόμων σε σχέση με την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τις απαιτήσεις επεξεργασίας που ορίζονται σε αυτό.

Εισαγωγή

Η Πολιτική Απορρήτου καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών (αναφέρονται ως Χρήστες) που συλλέγονται από την DoctorNearYou κατά την επίσκεψή τους/χρήση του Ιστότοπου και τη χρήση των υπηρεσιών του. Επιπλέον, η Πολιτική Απορρήτου καλύπτει τις απαιτήσεις για τη συλλογή, επεξεργασία και διαχείριση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών από την DoctorNearYou. Επιπλέον, εάν ο επισκέπτης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε δεν πρέπει να προχωρήσει στη διαδικασία επικοινωνίας.

Περιήγηση στον Ιστότοπο

Κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στον Ιστότοπο χωρίς να παράσχει προσωπικές πληροφορίες. Προσωπικά δεδομένα, όπως όνομα, επώνυμο, e-mail, τηλέφωνο κ.λπ. απαιτούνται μόνο στην περίπτωση που ο επισκέπτης επιθυμεί:

Κλείστε ραντεβού

Επικοινωνία

Εγγραφείτε

Προσωπικά δεδομένα & πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης

Συλλεγμένα Δεδομένα

Προκειμένου να χρησιμοποιηθούν οι υπηρεσίες μας, θα πρέπει να συλλεχθεί κάποιος αριθμός προσωπικών δεδομένων ή προσωπικών στοιχείων ταυτοποίησης. Τα προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν δεδομένα ή πληροφορίες που καθορίζουν την ταυτότητα ενός ατόμου, όπως το όνομα, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Άλλα δεδομένα που μπορούν να συνδεθούν εύλογα με την ταυτότητα ενός ατόμου, όπως ο αριθμός κινητού τηλεφώνου.

Δεδομένα που δεν συνδέονται εύλογα με την ταυτότητα ενός ατόμου μπορούν επίσης να συλλεχθούν, συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς περιορισμό:

IP,

Πληροφορίες προγράμματος περιήγησης,

Λειτουργικό σύστημα,

Cookie,

διαφημιστικά αναγνωριστικά,

τύπο συσκευής.

Εξαίρεση διαδικασίας

Μπορείτε να ζητήσετε να εξαιρεθείτε μέσω email, στη διεύθυνση [email protected]

Αποφύγετε τη χρήση cookie από την Google, μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις διαφημίσεων της Google.

Αποφύγετε τη χρήση cookie από προμηθευτή τρίτου μέρους, επισκεφτείτε την Πρωτοβουλία Διαφήμισης Δικτύου.

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιούμε την τοποθεσία σας για τους σκοπούς που αναφέρονται παρακάτω, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας για την εφαρμογή για κινητά που βρίσκονται στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας ή στις ρυθμίσεις του κινητού σας τηλεφώνου ή/και στην εφαρμογή για κινητά.

Διαδικασίες που απαιτούν συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων ή προσωπικών στοιχείων ταυτοποίησης

Δημιουργία επαφής

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας (π.χ. μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με μεταφόρτωση βιογραφικού κλπ.), Τα στοιχεία του χρήστη αποθηκεύονται με σκοπό την επεξεργασία του ερωτήματος και, κατά περίπτωση, ερωτήσεις παρακολούθησης.

Ενημερωτικό δελτίο

Εάν επιλέξετε να συμμετάσχετε στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβάλλετε θα προωθηθεί στη MailChimp που μας παρέχει υπηρεσίες μάρκετινγκ για το e-mail μας. Θεωρούμε ότι το MailChimp είναι ένας τρίτος επεξεργαστής δεδομένων. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα παραμείνει στη βάση δεδομένων του MailChimp για όσο διάστημα συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της MailChimp. Ή έως ότου ζητήσετε ρητά να αφαιρεθεί από τη λίστα αλληλογραφίας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο διαγραφής που περιέχει όλα τα ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνουμε. Όσο η διεύθυνση email σας παραμένει στη βάση δεδομένων του MailChimp, θα λαμβάνετε περιοδικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς.

Σύνδεσμοι σε Ιστότοπους/εφαρμογές για κινητά τρίτων

Μέσω της Ιστοσελίδας ο Χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε άλλους Ιστότοπους/Εφαρμογές για κινητά τρίτων, όπως ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter. Σε κάθε περίπτωση, όταν ο Χρήστης κάνει χρήση αυτής της υπηρεσίας, εμπλέκεται η ανταλλαγή πληροφοριών με αυτούς τους Ιστότοπους/Εφαρμογές για κινητά και οι πληροφορίες που κοινοποιούνται διέπονται από τις αντίστοιχες πολιτικές απορρήτου. Ο χρήστης καλείται να αλλάξει τις ρυθμίσεις απορρήτου του λογαριασμού απευθείας σε αυτούς τους ιστότοπους/εφαρμογές για κινητά. Η DoctorNearYou δεν ελέγχει τις πολιτικές απορρήτου αυτών των τρίτων και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τις ενέργειες αυτών των τρίτων.

Χρήση πληροφοριών

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο, απαντάτε σε μια έρευνα ή επικοινωνία μάρκετινγκ, σερφάρετε στον Ιστότοπο ή χρησιμοποιούμε ορισμένες άλλες δυνατότητες του ιστότοπου με τους ακόλουθους τρόπους:

Εξατομικεύστε την εμπειρία σας. Επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε τον τύπο περιεχομένου και τις προσφορές προϊόντων που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Βελτιώστε την Ιστοσελίδα μας για να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.

Επιτρέψτε μας να σας εξυπηρετούμε καλύτερα ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα εξυπηρέτησης πελατών.

Διαχειριστείτε ένα διαγωνισμό, προώθηση, έρευνα ή άλλη λειτουργία ιστότοπου.

Στείλτε περιοδικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την παραγγελία σας ή άλλα προϊόντα και υπηρεσίες.

Συνέχεια μετά από αλληλογραφία (ζωντανή συνομιλία, email ή τηλεφωνικές ερωτήσεις).

Δεν χρησιμοποιούμε προφίλ ή αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων κατά την επεξεργασία δεδομένων.

Συλλογή και μεταφορά προσωπικών δεδομένων υπό ορισμένες προϋποθέσεις – Χρήση υπηρεσιών τρίτων

Υπό ορισμένες προϋποθέσεις, η DoctorNearYou μπορεί να συλλέγει ή/και να μεταφέρει σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές διατάξεις, τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Επεξεργαστές δεδομένων τρίτων

Χρησιμοποιούμε έναν αριθμό τρίτων για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για εμάς. Και οι δύο αυτές οντότητες εδρεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και συμφωνούν με την Ασπίδα Απορρήτου ΕΕ-ΗΠΑ.

Google | Πολιτική απορρήτου

Mailchimp | Πολιτική απορρήτου

Λειτουργίες κοινής χρήσης κοινωνικής δικτύωσης

Ενδέχεται να ενσωματώσουμε λειτουργίες κοινής χρήσης και άλλα συναφή εργαλεία που σας επιτρέπουν να μοιράζεστε ενέργειες που πραγματοποιείτε στον ιστότοπό μας με άλλες εφαρμογές, ιστότοπους ή μέσα. Και αντίστροφα. Η χρήση τέτοιων δυνατοτήτων επιτρέπει την ανταλλαγή πληροφοριών με τους φίλους σας ή το κοινό, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που πραγματοποιείτε με την υπηρεσία κοινωνικής κοινής χρήσης. Ανατρέξτε στις πολιτικές απορρήτου αυτών των υπηρεσιών κοινωνικής κοινής χρήσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τα δεδομένα που παρέχετε ή κοινοποιείτε μέσω αυτών.

Πώληση / Συγχώνευση

Σε περίπτωση πώλησης, συγχώνευσης, ενοποίησης, αλλαγής ελέγχου, μεταφοράς σημαντικών περιουσιακών στοιχείων, αναδιοργάνωσης ή εκκαθάρισης της DoctorNearYou, τότε η DoctorNearYou κατά την αποκλειστική της κρίση μπορεί:

Μεταφέρει, πωλήσεις ή εκχωρήσει πληροφορίες που συλλέγονται από τον Ιστότοπο σε ένα ή περισσότερα σχετικά τρίτα μέρη.

Σε αυτήν την περίπτωση, η DoctorNearYou θα ειδοποιήσει τα επηρεαζόμενα μέλη της Ιστοσελίδας της πριν από τη διαβίβαση προσωπικών δεδομένων ή πριν υποβληθούν σε διαφορετική πολιτική απορρήτου.

Νομικό αίτημα

Στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές ή άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νόμιμου αιτήματος, προκειμένου:

Συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία.

Απαντήστε σε κυβερνητικές έρευνες (ή έρευνες από νομικές, κυβερνητικές ή ημικρατικές ή τοπικές αρχές προστασίας διαδικτύου οποιουδήποτε είδους).

Συμμορφωθείτε με την αποτελεσματική νομική διαδικασία.

Προστατέψτε τα δικαιώματα και την ιδιοκτησία του, τον Ιστότοπο ή / και άλλους χρήστες του Ιστότοπου.

Ο Χρήστης έχει στο πλαίσιο της νομοθεσίας για την ιδιωτικότητα των τηλεπικοινωνιών, το δικαίωμα στην πληροφόρηση και την αντίρρηση που προβλέπεται στα άρθρα 11 έως 13 του Ν. 2472/1997 για τα προσωπικά δεδομένα.

Διευθύνσεις IP

Σε κάθε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος στο Διαδίκτυο εκχωρείται ένας μοναδικός αριθμός γνωστός ως Πρωτόκολλο Διαδικτύου (IP). Η διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο υπολογιστής του χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στον Ιστότοπο, αποθηκεύεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την DoctorNearYou, εάν είναι απαραίτητο, σε περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας από τον Χρήστη.

Γενικοί όροι προστασίας προσωπικών δεδομένων

Ο Χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με την DoctorNearYou, οποτεδήποτε και δωρεάν, προκειμένου να ελέγξει την ύπαρξη του προσωπικού του λογαριασμού, την τροποποίηση, την αλλαγή ή τη διαγραφή του καθώς και τον αποκλεισμό του από τη λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων πληροφοριών. Κατά την ενημέρωση των προσωπικών δεδομένων, η DoctorNearYou, μπορεί να ζητήσει από τους χρήστες να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους προτού μπορέσει να αποδεχτεί το αίτημα. Η DoctorNearYou, λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ευρωπαϊκή νομοθεσία και έχει υιοθετήσει διαδικασίες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που υποβάλλει ο Χρήστης μέσω της Ιστοσελίδας για όσο διάστημα είναι εγγεγραμμένα στις υπηρεσίες του. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα. Όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο. Τα προσωπικά σας στοιχεία θα διατηρηθούν από την εταιρεία. Εκτός αν ζητηθεί η διαγραφή τους.

Ασφάλεια δεδομένων

Προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή προστασία των δεδομένων του χρήστη, ο Ιστότοπος και η Υπηρεσία προσφέρονται μέσω μιας ασφαλούς και ενημερωμένης σύνδεσης SSL μεταξύ του διακομιστή και του προγράμματος περιήγησης. (δηλαδή τα δεδομένα μεταδίδονται σε κρυπτογραφημένη μορφή).

Υπεύθυνο πρόσωπο και πρόσωπο επικοινωνίας για την προστασία δεδομένων

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ο Χρήστης μπορεί – υπό την ιδιότητά του/της ως υποκείμενου των δεδομένων – να ασκήσει τα δικαιώματα που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία (δικαίωμα φορητότητας δεδομένων, δικαίωμα δέουσας ενημέρωσης, πρόσβαση, διόρθωση και αντίρρηση στην επεξεργασία του/της τα προσωπικά της δεδομένα). Υπεύθυνος ως φυσικό ή νομικό πρόσωπο, αρχή, ίδρυμα ή άλλος φορέας, το οποίο/το οποίο μόνος ή από κοινού με άλλους αποφασίζει για τους σκοπούς και τα μέσα επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων για τον Ιστότοπο είναι:

(όνομα), (θέση) της Doctor Near You

Email: [email protected])

Τηλέφωνο: +30 281 600 4747

Τροποποιήσεις στην τρέχουσα πολιτική

Η DoctorNearYou διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να τροποποιήσει την Πολιτική Απορρήτου της ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση προς τους Χρήστες. Αυτές οι αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στην Πολιτική Απορρήτου τίθενται σε ισχύ αμέσως. (δηλ. από την ανάρτησή τους στον Ιστότοπο). Έτσι, κάθε χρήση του Ιστότοπου μετά από τέτοια τροποποίηση ή τροποποίηση θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή από τον Χρήστη των αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών.

Τελευταία ενημέρωση την 1η Ιουνίου 2020

COVID-19 Rapid Antigen Test

Book your test immediately
Κλείστε το ραντεβού σας