Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα:

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας (www.doctornearyou.gr) με πιστωτικές κάρτες VISA, MASTERCARD και AMERICANEXRESS. Θα πρέπει να πραγματοποιείτε συναλλαγές μέσω Διαδικτύου με ασφάλεια σε πραγματικό χρόνο. Η AlphabankofGreece πραγματοποιεί τη συναλλαγή για λογαριασμό της εταιρείας. Σε αυτή τη διαδικασία, η εταιρεία δεν εμπλέκει σε ιδιωτικά δεδομένα της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας. Επίσης, οι πληροφορίες δεν αποθηκεύονται στο σύστημα. Σε περίπτωση που οι πελάτες πραγματοποιήσουν τη συναλλαγή και δεν κατέχουν την πιστωτική κάρτα και χρησιμοποιούν άλλη, η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

PayPal:

Θα πρέπει να πληρώσετε με PayPal άμεσα και αυτόματα.

Με τραπεζική μεταφορά:

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέξτε έναν τρόπο πληρωμής “Τραπεζική Μεταφορά”. Καταθέστε το ποσό στον ακόλουθο λογαριασμό της εταιρείας:

AlphaBank

Αριθμός λογαριασμού:

Λογαριασμός IBAN:

Κάτοχος:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Σε τραπεζικό λογαριασμό συμπληρώνετε τον αριθμό της παραγγελίας σας και το όνομά σας. Οι πελάτες πληρώνουν το κόστος συναλλαγής από κάθε ελληνική ή ξένη τράπεζα. Για να αποφύγετε επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην πληρωμή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό απευθείας στην τράπεζα Eurobank.

COVID-19 Rapid Antigen Test

Book your test immediately
Κλείστε το ραντεβού σας