Κλείστε

Rapid τεστ (Αντιγόνου) για Covid 19 στο σπίτι σας

Κλείστε στο

ΣΠΙΤΙ

Rapid Test Covid 19

Κλείστε Rapid Τεστ

Τα αποτελέσματα του Rapid Test είναι έτοιμα 3 ώρες μετά τη λήψη του δείγματος.

Όλα τα τεστ Covid-19 είναι πιστοποιημένα για διεθνή ταξίδια.

Όλα τα τεστ Covid-19 είναι πιστοποιημένα για διεθνή ταξίδια.

Τα αποτελέσματα κάθε τεστ αποστέλλονται μέσω email, μόλις είναι έτοιμα.

Το Doctornearyou.gr τώρα αναλαμβάνει την εξέταση για το νέο κορονοϊό Covid -19 στο σπίτι, με αξιοπιστία και χωρίς ταλαιπωρία και αναμονές. Εξειδικευμένος νοσηλευτής σας επισκέπτεται στο χώρο που βρίσκεστε, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ακολουθώντας συγκεκριμένη διαδικασία, και λαμβάνει το απαραίτητο δείγμα για την διεξαγωγή rapid test.

Εξέταση για τον Κορονοϊό Covid – 19

Η δειγματοληψία γίνεται μέσω ρινοφαρυγγικού δείγματος.

Αποτελέσματα Εξέτασης

Τα αποτελέσματα της εξέτασης είναι διαθέσιμα άμεσα καθώς το αποτέλεσμα βγαίνει στο χώρο σας, μέσα σε 3 ώρες από την ώρα δειγματοληψίας έχετε το έντυπο αποτελέσματα στο mail σας.

Βήματα:

  • Κλείνετε το ραντεβού σας την ημέρα και το 4ωρο που σας βολεύει  και πληρώνετε στην πλατφόρμα Doctornearyou.gr.
  • Την προηγούμενη ημέρα από το ραντεβού σας λαμβάνεται ένα mail με την ακριβή ώρα που θα έρθει στο χώρο σας το εξειδικευμένο προσωπικό για την δειγματοληψία.
  • Σε 3 ώρες έχετε το έντυπο αποτελέσματα στο mail σας.

Rapid Antigen Τεστ στο σπίτι σας

Πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία κράτησης Covid Test 24/7 από την άνεση του σπιτιού σας.

Κλείστε το ραντεβού σας

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το PCR Test για τον COVID-19;
Η RT – PCR (Real time- PCR) είναι μια πυρηνική μέθοδος για την ανίχνευση της παρουσίας συγκεκριμένου γενετικού υλικού σε οποιοδήποτε παθογόνο, συμπεριλαμβανομένου ενός ιού. Είναι μία από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες εργαστηριακές μέθοδοι για την ανίχνευση του ιού COVID-19.
Το γρήγορο τεστ ανίχνευσης αντιγόνου για τον ιό Sars-CoV-2 (Covid-19), με το οποίο ο εξεταζόμενος λαμβάνει άμεση απάντηση, με αποτελέσματα περίπου σε μία ώρα.

Οι ταχείες διαγνωστικές εξετάσεις (RDT) ανιχνεύουν την παρουσία ιικών πρωτεϊνών (αντιγόνων) που εκφράζονται από τον ιό COVID-19 σε δείγμα από την αναπνευστική οδό ενός ατόμου.
Κλείστε online ραντεβού σε 1’ σε πιστοποιημένα σημεία, κοντά στην περιοχή σας. Στο Doctor Near You, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για Covid-19 τεστ σε διαγνωστικά κέντρα, φαρμακεία και ιατρούς στην περιοχή που σας εξυπηρετεί, με ασφάλεια και γρήγορα, χωρίς να περιμένετε άσκοπα σε ουρές.

Γιατί η Doctor Near You πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή;

Η DoctorNearYou προσφέρει υψηλή ποιότητα πρωτοβάθμιας περίθαλψης στους επισκέπτες ξενοδοχείων,με διαθεσιμότητα 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται αποκλειστικά από τη δική μας ομάδα γιατρών, ανεξάρτητως ωραρίου, οι οποίοι σας επισκέπτονται στο ξενοδοχείο σας.
Περισσότερα από 70.000 τεστ
Παρέχονται από 55 ομάδες
Σε 30 περιοχές στην Ελλάδα
Σε 1.200 σημεία ξενοδοχεία και ιατρικά κέντρα

Κλείσε το ραντεβού για Covid Test στην περιοχή σου

COVID-19 Rapid Antigen Test

Book your test immediately
Κλείστε το ραντεβού σας