Διακεκριμμένες ιατρικές υπηρεσίες για διακεκριμμένους πελάτες

Η Doctor Near You είναι μία πλατφόρμα, που ως κύριο στόχο έχει την ανεύρεση του κατάλληλου ιατρού, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για πελάτες ξενοδοχείων, επισκέπτες στην Ελλάδα, μέσω τηλεφώνου, βιντεοκλήσης ή διαδικτυακής συνεδρίας, με άριστους επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων.

Οι ιδρυτές της Doctor Near You εξυπηρετούν τον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης για περισσότερες από τρεις δεκαετίες και έχουν δημιουργήσει μια αξιόπιστη ομάδα ασθενών. Το έντονο ενδιαφέρον για τη δημόσια υγεία και η στενή παρακολούθηση των αναγκών της, πυροδότησαν την καινοτόμα ιδέα δημιουργίας μιας πλατφόρμας υγειονομικής περίθαλψης. Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις ατομικές ανάγκες των επισκεπτών και των επισκεπτών του ξενοδοχείου, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια βελτιωμένη εμπειρία υγείας και ευεξίας.

Σε στενή συνεργασία με την ιατρική εταιρεία PRIME MD με το διαγνωστικό και ιατρικό κέντρο απεικόνισης PrimeMD και Asklipios, το Doctor Near You είναι έτοιμο να παρέχει υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας με επίκεντρο την πρόληψη, την αποτελεσματική θεραπεία και την παρακολούθηση πολυάριθμων κλινικών καταστάσεων.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας από την πρωτοβάθμια περίθαλψη στην προληπτική ιατρική και τις καλλυντικές θεραπείες με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Όλα προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες!

Οι ιδρυτές του Doctor Near You

Το όραμα και οι αξίες μας

Όσον αφορά την υγεία και την ευημερία, είμαστε παθιασμένοι και αποφασισμένοι να παρέχουμε στους πελάτες μας ανθρωποκεντρική φροντίδα και υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης παγκόσμιας κλάσης, ενώ αυτοί συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις διακοπές που τους αξίζουν.

  • Προσφέρουμε εξατομικευμένη φροντίδα
  • Εργαζόμαστε με ειλικρίνεια και διαφάνεια
  • Δεσμευόμαστε για άριστο αποτέλεσμα
  • Προωθούμε την ομαδική εργασία
  • Προσδίδουμε αξία στις επιλογές σας

Γιατί η Doctor Near You πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή;

Η DoctorNearYou προσφέρει υψηλή ποιότητα πρωτοβάθμιας περίθαλψης στους επισκέπτες ξενοδοχείων,με διαθεσιμότητα 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται αποκλειστικά από τη δική μας ομάδα γιατρών, ανεξάρτητως ωραρίου, οι οποίοι σας επισκέπτονται στο ξενοδοχείο σας.
Περισσότερα από 70.000 τεστ
Παρέχονται από 55 ομάδες
Σε 30 περιοχές στην Ελλάδα
Σε 1.200 σημεία ξενοδοχεία και ιατρικά κέντρα

Το όραμα και οι αξίες μας

When it comes to health and wellbeing, we are passionate and determined to provide our customers human-centred care and world class healthcare services while they keep on enjoying their well-deserved vacations.

  • Προσφέρουμε εξατομικευμένη φροντίδα
  • Εργαζόμαστε με ειλικρίνεια και διαφάνεια
  • Δεσμευόμαστε για άριστο αποτέλεσμα
  • Προωθούμε την ομαδική εργασία
  • Προσδίδουμε αξία στις επιλογές σας

Είπαν για εμάς

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

COVID-19 Rapid Antigen Test

Book your test immediately
Κλείστε το ραντεβού σας